luni, 23 ianuarie 2017

Puterea convingerilor

Ce te tine oare pe loc si nu poti fi liber sa iti atingi cele mai indraznete visuri ? Convingerile Tale, ele sunt zidurile pe care ai reusit sa ti le construiesti de-a lungul anilor ,ca urmare a esecurilor tale sau ale părinților care te-au alimentat cu fricile lor. Totul te urmareste ca o umbra , pana si vorbele tale au puterea de a te convinge ca nu esti  suficient de bun, ca nu meriti etc
Ai nevoie de o schimbare a vechilor obiceiuri , de a te alimenta cu gânduri pozitive si frumoase , de a vizualiza viata ta asa cum vrei sa fie , iar gândurile negative sa le concediezi.

Poti sa te lupti cu propiile tale bariere , iar daca ai noroc poti întâlni o persoana drăguța care sa te ajute sa dărâmi cetatea pe care ai construit-o tocmai pentru ca ai dat amploare fricilor tale .
Primul pas este Credința, crezi ca poti, crezi ca meriti , iar atunci când crezi, poti muta si muntii din loc. Cred in miracole, Cred ca totul are un scop , Cred ca merit sa fiu fericita, Cred ca merit sa fiu iubita , Cred ca merit sa am succes .

Niciun comentariu: