vineri, 10 martie 2017

Femei care iubesc prea mult

In categoria femeilor care iubesc prea mult intra acele femei care nu se gândesc decat la fericirea partenerului si mai puțin la ele, crezând ca ele pot oferi tot ceea ce el nu a avut pana acum de la familie, de la fosta partenera de viată.
Dragostea adevărata, însă, este un parteneriat in care sunt angajați profund doi oameni.Cei doi au in comun multe valori fundamentale, interese, scopuri si tolerează cu sinceritate diferentele dintre ei. Profunzimea dragostei se măsoară prin încredere si respectul reciproc pe care il au unul fata de celalalt.Relatia dintre ei face sa isi dezvolte calitatile expresive, creative si productive. Exista multa bucurie in relatia celor doi, fiecare il priveste pe celalalt ca pe cel mai bun prieten.
Alaturi de dragostea adevarata se afla sentimentele legate de siguranta, devotament , intelegere,tovarasie, sentimente de alinare.
Ardoarea intensă din relaţia bazată pe dragostea pasională nu se poate impăca cu plăcerile mai blande oferite de o relaţie echilibrată şi sigură; prin urmare, dacă femeia ar primi de la obiectul dragostei ei ceea ce işi doreşte cu ardoare, suferinţa ar inceta, şi pasiunea s-ar stinge şi ea,curand .

Niciun comentariu: