luni, 9 aprilie 2018

Femeia magnetică

 



De cele mai multe ori suntem puşi în situaţia de a face faţă unor provocări care nu ţin neapărat de mintea noastră, totul parcă o ia razna şi suntem atraşi intr-o capcană de relaţie şi nu ştim cum să ne reechilibrăm.
Astăzi mi-a venit în minte, lumina, tocmai pentru că suntem în a doua zi de Paşte, dar lumina din punct de vedere fizic este o undă electromagnetică, deci alcătuită dintr-un câmp electric şi unul magnetic. 
Femeia electrică este cea care nu ştiu sigur în ce zodie este ,dar ca şi comportament îşi foloseşte mult mintea şi conexiunile ei, astfel încât se încarcă electric cu cuvinte, expresii, este în stare să te incarce şi pe tine dacă eşti în relaţie cu ea, dar are nevoie de un paratrasnet să se şi descarce. 
Ea are nevoie de un bârbat care să o asculte, să o înţeleagă şi care să ştie cum să se joace cu mintea ei, să fie bun comunicator, cred eu dar şi iubitor. Ideea este că o va ajuta să se descarce, este paratrasnetul ei.
Femeia magnetică este cea care atrage, magnetizează şi tot timpul este admirată. însă ce credeţi că atrage în câmpul ei, doar pilituri, pilitura de fier este cea care evidenţiază câmpul magnetic prin linii de câmp.  Imagine similară

Ea are nevoie de cineva puternic ca fierul şi tare ca oţelul, astfel încât să reziste şi să o pună în evidenţă de fiecare dată.
Ideea de la care am pornit este că un câmp electric generează întotdeauna unul magnetic şi invers. Eu am ales să vorbesc despre femei că şi eu sunt tot femeie, însă dacă ipoteza este valabilă şi in cazul bărbaţilor cu siguranţă un cuplu frumos, este unul luminos. Fizica cuantică a scos în evidenţă încă din 1916, ca lumina este undă şi corpuscul, adică este alcătuită din particule mici de lumină numite fotoni, iar aceştia se văd pe chipul nostru când suntem fericiţi. 

Lumină şi pace sufletească să aveţi!


Niciun comentariu: