miercuri, 10 august 2016

Deblochează energia trecutului

1.Trecutul este trecut si nu se mai intoarce , incearcă sa trăieşti in prezent şi gândeşte-te optimist către viitor 

Suntem de cele mai multe ori blocaţi in propiul trecut , toată energia noastră este blocată acolo, povestim întâmplări din trecutul nostru, nu suntem împăcaţi cu ceea ce ni s-a întâmplat şi în loc să ne bucurăm de clipa prezentului noi retrăim acele momente . Putrăm cu noi un bagaj toxic şi fără să realizăm îl debarasăm persoanei de lăngă noi , obligând-o să ne accepte cu tot acest bagaj. Scapă de el , aruncă-l ! 
Prin astfel de comportament nu reuşim să ne trăim propia viaţă şi nu conştietizăm că suntem blocaţi . 

2. Fii recunoscător pentru clipa de acum! 
De  foarte multe ori nu agream prea tare cînd auzeam in jurul meu ,  TRĂIEŞTE CLIPA , aveam impresia că mi se cerea să fiu superficială , faptul că nu îmi făceam planuri de viitor că nu aveam vise complexe , imi provoca o senzaţie de nelinişte . De fapt , a fi recunoscători pentru ceea ce ai in prezent , este o artă prin care poţi să adaugi valoare acţiunilor tale viitoare. Starea de mulţumire te face să te conectezi la ceea ce ai şi să atragi către tine cât mai multă iubire . 

3 Fii prezent in viaţa ta! 
Sună puţin ciudat , insă o bună perioadă din viata noastră suntem adormiţi , facem totul fara prea multă pasiune , parca mergem impiedicaţi , nu ştim incotro ne indreptăm , dar suntem suparati că nu ajungem unde ne dorim. Ai pierdut cumva busola , iar trupul , sufletul si mintea nu sunt la unison , devenim falsi , numai de dragul de a fi in preajma unor oameni care ne agreează., care sunt presupuşi prieteni şi ajungi cu timpul să constaţi că nu eşti prezent in viaţa ta , timpul oricum trece. 
Trezeşte-te şi fii ceea ce ai fost menit să fii, o fiinţă modestă, iubitoare, relaxată, in strare de evoluţie permanentă. 

Niciun comentariu: