marți, 27 septembrie 2016

Printre tristetile sufletului ...

Totul depinde de alegerile facute acum sau alta data , toate suferintele de acum sunt rezultatul alegerilor facute pana in prezent. Cum reusim sa facem alegeri mai putin benefice pentru noi ,depinde cred de starea pe care o avem in acel moment sau de lectiile pe care le avem de experimentat la acel moment. Uneori intram in combinatii relationale fara sa realizam ca acestea pot avea repercusiuni , insa daca este sa privim realist si noi ne aflam intr-o evolutie continua, iar intamplarile ne ajuta sa vedem partile mai putin frumoase din interiorul nostru.

Descoperirea de sine este cea mai interesanta pentru cei care doresc sa se analizeze si sa se cunoasca mai bine. Uneori descoperim ca suntem rai, fara scrupule , ca alta data puteam sa fim ingaduitori cu cei de langa noi, acum suntem fermi si ii surprindem pe ei dar chiar si pe noi. Ne intrebam oare de ce am reactionat asa? Parca ne formam un scut de protectie. Alteori ,suntem fricosi acolo unde am fost curajosi. Totul este sa ne imprietenim cu fricile noastre si sa le iubim. Poate am fost raniti de alte persoane, inselati, iar acum suntem in garda.

Te judeci , esti tolerant cu tine ? Ai asteptari ca ceilalti sa aiba un comportament corespunzator cu tine? Intreaba-te , este problema ta sau a lor ? Accept-o si mergi inainte, nu sunt de principiul ca timpul rezolva totul , insa cu timpul constientizezi de ce ai lasat ca lucrurile sa decurga intr-un fel sau altul. Intervine trezirea , se ridica valul si acesta este momentul pe care urma sa il traiesti. Suntem deblocati si reasezati in papucii nostri corespunzator cu situatia actuala la care te raportezi si nu este placut deloc dar este o traire adevarata.

Evolutie placuta !


Niciun comentariu: