joi, 16 noiembrie 2017

Liniştea vorbeşte

Atunci când este prea mult zgomot în tine eşti debusolat. Pe cine să intrebi şi cine să îţi răspundă, că noi suntem ocupaţi cu fabrica de gânduri. Răspunsul se află în tine. Liniştea exterioară este rezultatul liniştii interioare.

Imi place să stau în prezenţa unui om care emană linişte. Caut liniştea în natură atunci când privesc un pom sau o floare. Cel mai mare obstacol în calea iluminării este mintea noastră.
In interiorul nostru se află o mare linişte deşi o cautăm în exterior. Ce este liniştea ? Este o stare de conectare la câmpul de conştiinţă care este Dumnezeu. Ce este suferinţa? Este emoţie si durere. Când dispare emoţia rămâne durerea, iar acum eşti liniştit în durerea ta, este o transformare la nivelul structurii noastre.
Care este valoarea liniştii? Este momentul comuniunii cu Dumnezeu, inspiraţie, creaţie, soluţii la tot ce te frământă.
O reprezentală mentală a lui Dumnezeu este în afara noastră, un batân cu barbă albă , insă fiinţa noastră este după chipul şi asemănarea lui.

Mintea este un instrument minunat daca este folosita corect. Insa de cele mai multe ori ea ne foloseste pe noi. Am multe ganduri ca majoritatea oamenilor , mintea adora sa se ocupe de probleme.
Va puteti elibera de mintea voastra pentru o secunda sau doua ?
Daca incepi sa te observi atunci incepe calea spre un nivel superior al constiintei.

Exersand conectarea interioara suntem prezenti in fiinta noastra si castigul este o stare de constiinta pura. Ne putem concentra atentia spre momentul acum . Pot sa privesc o floare sau un pom si sa invat de la natura valoarea linistii.


Niciun comentariu: